Ενημέρωση για τον COVID-19

Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε.

• H Εξάπλωση του κοροναϊού (COVID- 19) αποτελεί για όλους μας και σε όλα τα επίπεδα μια πρόκληση, που ποτέ πριν δε θα μπορούσαμε να φανταστούμε, επηρεάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους με μεγάλες επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία.

• Η Knauf είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί με ισχυρές οικογενειακές αξίες- Menschlichkeit (Ανθρωπιά) , Συνεργασία, Προσήλωση, Επιχειρηματικότητα. Βλέπουμε εμάς τους ίδιους, τους συναδέλφους μας, τους αξιότιμους πελάτες και συνεργάτες μας και την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε ως μέρη μιας μεγάλης οικογένειας.

• Στις δύσκολες στιγμές οι οικογένειες αλληλουποστηρίζονται. Θα ανατρέξουμε στις αξίες μας για να βρούμε τρόπους να υποστηρίξει ο ένας τον άλλον και να διασφαλίσουμε ότι θα βγούμε μέσα από αυτήν την κρίση δυνατοί όσο ποτέ άλλοτε.

• Θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε και να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο. Οι συνάδελφοι μας θα είναι στη διάθεση σας μέσα από οποιοδήποτε εξ΄αποστάσεως εργαλείο επιθυμείτε.

Εμείς. Εσείς. Ενωμένοι.