Πολυκατάστημα Attica

Πολυκατάστημα Attica 7.000 τ.μ. ανοίγει τον Οκτώβριο στην οδό Τσιμισκή

Τον Οκτώβριο του 2014 αναμένεται να ανοίξει ξανά τις πύλες του το πολυκατάστημα που στέγαζε μέχρι πρότινος τη φίρμα Fokas στην οδό Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή τη φορά με την ονομασία Attica καθώς η εταιρεία ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. προχωρά σε επένδυση 10 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του κτιρίου που θα φιλοξενήσει το νέο πολυκατάστημα, το πέμπτο της εταιρείας.

Υπενθυμίζεται οτι με το μισθωτήριο συμβόλαιο που υπεγράφη τέλος Νοεμβρίου του περασμένου έτους με την Ι.Μ. Αγίας Θεοδώρας, τα Αττικά Πολυκαταστήματα ενοικιάζουν το ακίνητο της Τσιμισκή για περίοδο 12 ετών, προσφέροντας μίσθωμα 105.000 ευρώ το μήνα, ενώ προκαταβάλλει το 10% του μηνιαίου μισθώματος δέκα ετών, ήτοι ποσό 1.260.000 ευρώ.

Τα attica έχουν ήδη παρουσία στο City Link, επί της οδού Πανεπιστημίου, με 25.000 τ.μ., στο Golden Hall, στο Μαρούσι, με 12.000 τ.μ., στο The Mall Athens και στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη, με 5.000 τ.μ.

Το πολυκατάστημα στο πρώην κτίριο του Φωκά θα έχει επιφάνεια 7.000 τ.μ. κι εκτιμάται ότι τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του θα κάνει τζίρο 20 εκατ. ευρώ.

Η εταιρεία κατέγραψε κέρδη 7,5 εκ. ευρώ για το 2013 και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 125 εκ. ευρώ.

Πηγή : www.ered.gr

Νέα έργα στη Σπιναλόγκα

Δεκαέξι κτίρια του οικισμού της Σπιναλόγκας πρόκειται να στερεωθούν και να καθαριστούν Περισσότερα

Νοσοκομείο Καλαμάτας

Έργο βιοκλιματικής αναβάθμισης στο νοσοκομείο Καλαμάτας Περισσότερα

Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών αυθαιρέτων

Παρατείνεται η προθεσμία μέχρι το τέλος εφαρμογής του νόμου 4178/2013 περί αυθαίρετης δόμησης Περισσότερα

Παθητικό σπίτι

Παθητικό σπίτι: Το 1ο σεμινάριο Certified Passive House Designer στην Ελλάδα Περισσότερα

Σε Δομική ΚρήτηςΑΤΕΣΕ έργο ΣΔΙΤ 58 εκατ.

Υπεγράφη την Παρασκευή η σύμβαση, ύψους 58 εκατ. ευρώ, για την κατασκευή και 25ετή συντήρηση 14 σχολείων στην Αττική Περισσότερα