Έκδοση Οκτώβριος 2013

Ι. Κορασίδης Α.Ε.

Η Ι.Κορασίδης Α.Ε. πρώτη παραγωγός γυψοσανίδας στην Ελλάδα συνεχίζει τη επιτυχημένη πορεία της στην εμπορία προϊόντων ξηράς δόμησης, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της σε νέους γεωγραφικούς προορισμούς στην ελληνική επικράτεια αλλά και στο εξωτερικό μέσω του άρτια εκπαιδευμένου και έμπειρου προσωπικού στον τομέα των πωλήσεων με μια ευρύτατη γκάμα προϊόντων και λύσεων.

Ταυτόχρονα, η εταιρεία μπορεί και παρέχει τεχνικές λύσεις για κάθε είδος εφαρμογής των συστημάτων ξηράς δόμησης, μέσω έμπειρων μηχανικών που στελεχώνουν την εταιρεία.

Μέσω του προγράμματος Knauf Upgrade, η Ι. Κορασίδης Α.Ε. είναι ένας από τους μεγαλύτερους διανομείς όλων των συστημάτων knauf στην ελληνική αγορά.

Τα επόμενα βήματα μας επικεντρώνονται στην ανάπτυξη νέων προϊόντων όπως αυτά της εξωτερικής θερμομόνωσης αλλά και τη διερεύνηση της αγοράς για την προσθήκη καινοτόμων λύσεων.

Σε εμάς θα βρείτε πλήρη γκάμα προϊόντων ξηράς δόμησης, καθώς και πολλά ακόμα δομικά υλικά όπως μονωτικά, στεγανωτικά, επισκευαστικά και άλλα.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιαδήποτε σχόλιο ή ερώτηση θέλετε

να κάνετε σε σχέση με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 7

177 78 ΤΑΥΡΟΣ (ΑΘΗΝΑ)

ΤΗΛ.: 210 - 3466362, 210 - 3462087

FAX: 210 – 3425358

EMAIL: gypsoplak@gypsoplak.gr

WEB: www.gypsoplak.gr