Knauf Knauf

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΕΣ KNAUF

Μικρού βάρους, μικρού πάχους και με μεγάλη ελευθερία σχεδιασμού

Weiter

Εξωτερικές τοιχοποιίες KNAUF (Knauf External Walls)Οι εξωτερικές τοιχοποιίες KNAUF (Knauf External Walls) με τεχνολογία AQUAPANEL αποτελούν την επέκταση των συστημάτων γυψοσανίδων για τους εσωτερικούς χώρους.

Πρόκειται για συστήματα μικρού βάρους τα οποία ικανοποιούν κάθε απαίτηση επίδοσης σχετικά με την πυραντοχή, την ηχομόνωση, την θερμομόνωση και την αντοχή στις εξωτερικές συνθήκες ενός κτιρίου

Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για το έργο σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΩΝ KNAUF

Οι KEW παρουσιάζουν πολλά πλεονεκτήματα, πολλά από τα οποία τα γνωρίζεται από τα συστήματα εσωτερικών τοιχοποιίων με γυψοσανίδες. Στον πυρήνα του συστήματος βρίσκεται η τσιμεντοσανίδα AQUAPANEL Outdoor 12,5mm, η οποία χαρακτηρίζεται από πολύ μεγάλη αντοχή στην κρούση και στις ανεμοπιέσεις και παρουσιάζει 100% αντοχή στην υγρασία

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, το Knauf Exterior Wall με τεχνολογία AQUAPANEL® προσφέρει δημιουργικότητα, σιγουριά και πλήρη σιγουριά, ανεξάρτητα από τον τύπο του κτιρίου - από γραφεία και πολυκατοικίες έως νοσοκομεία και στάδια.

Ως ένα πλήρες και ελαφρύ σύστημα γυψοσανίδας, θέτει ένα νέο πρότυπο για αντοχή, ευελιξία και απόδοση. Μπορεί να διαμορφωθεί και να καμπυλωθεί σε ατελείωτα ευφάνταστα σχέδια. Μπορεί να φέρει μια μεγάλη γκάμα φινιρισμάτων - από χρώμα, επίχρισμα και πλακάκια έως διακοσμητικά επένδυση. Οι ελαφριές ιδιότητές του σημαίνουν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία επεκτάσεων δαπέδου και συστημάτων προσόψεων που επαναχρησιμοποιούν παλιά κτίρια και επεκτείνουν τη διάρκεια ζωής τους. Είναι μια πραγματικά βιώσιμη και ανθεκτική στοω χρόνο, βοηθώντας στη δημιουργία ενεργειακά αποδοτικών κτηρίων.

Αρχιτεκτονική ελευθερία χωρίς όρια

Αρχιτέκτονες και ειδικοί παγκοσμίως ανακαλύπτουν τις απίστευτες δυνατότητες των Knauf Exterior Wall με την τεχνολογία AQUAPANEL®. Ισχυρό, ελαφρύ και εύκολο να διαμορφωθεί σε πληθώρα σχεδίων, το σύστημα μπορεί επίσης να συνδυαστεί μια τεράστια γκάμα φινιρισμάτων. Χάρη στην εύκολη προσαρμοστικότητα και την απλή ενσωμάτωση της τεχνολογίας κτιρίων, το Knauf Exterior Wall παραμένει πάντα ευέλικτο έναντι οποιασδήποτε χρήσης - ή επίκαιρων επιρροών.

Νέες δυνατότητες σχεδιασμού για κυρτούς τοίχους

Με ακτίνα κάμψης 3 μέτρων (πλήρης πλακέτα) και 1 m (λωρίδες 300 mm), το AQUAPANEL® Cement Board Outdoor επιτρέπει στους σχεδιαστές να παρουσιάσουν μια ποικιλία καμπυλωτών σχημάτων και δημιουργικών σχεδίων, όπως θόλους και καμάρες. Επιπλέον, με τη χρήση διπλών στηριγμάτων, είναι δυνατό να δημιουργηθούν διαφορετικοί εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι: για παράδειγμα, ένας τοίχος που είναι κοίλος στο εξωτερικό και κυρτός στο εσωτερικό.

Γρηγορότερη και υψηλότερη επιστροφή κεφαλαίου

Η Knauf Exterior Wall λόγω του ιδιαίτερα μικρού βάρους του, δεν βοηθά μόνο στην επίτευξη αποδοτικών και οικονομικών κατασκευών, αλλά προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη, τόσο όσον αφορά το κόστος κατασκευής όσο και την αξία ενοικίασης ή μεταπώλησης.

Χαμηλό κατασκευαστικό κόστος

Επειδή το Knauf Exterior Wall με τεχνολογία AQUAPANEL® είναι μια ελαφριά λύση, υπάρχει σημαντικά μικρότερο φορτίο τόσο στις κύριες κατασκευές όσο και στις εργασίες θεμελίωσης. Το πόσο σημαντική είναι η διαφορά βάρους μεταξύ των παραδοσιακών μεθόδων κατασκευής και του Knauf Exterior Wall, φαίνεται στα γραφήματα. Ως αποτέλεσμα, ο σχεδιασμός του κτιρίου και η κατασκευή του μπορούν να εκτελεστούν πολύ πιο οικονομικά. Οι λύσεις Knauf Exterior Wall κοστίζουν επίσης λιγότερο στην μεταφορά από τα παραδοσιακά οικοδομικά υλικά όπως το τούβλο, ενώ η ταχύτητα εγκατάστασης μειώνει την εκτεταμένη ανάγκη για ικριώματα, βοηθώντας στην μείωση κόστους ενοικίασης. Ομοίως, η χρήση λύσεων γυψοσανίδας μειώνει τα απόβλητα νερού, ενώ η ταχύτητα στεγνώματος ελαχιστοποιεί την ποσότητα ενέργειας που απαιτείται για αυτό. Αυτά τα πλεονεκτήματα αυξάνουν το όφελος κόστους στο έργο από την αρχή.

Εξοικονόμηση βάρους λόγω της χρήσης Knauf Exterior Wall σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις *

Αύξηση αξιας πώλησης και ενοικίασης

Με το Knauf Exterior Wall, μπορείτε να επιτύχετε την ίδια θερμική απόδοση με τούβλο και μπλοκ με λεπτότερο πάχος τοιχώματος, πράγμα που σημαίνει ότι διατίθεται περισσότερος εσωτερικός χώρος δαπέδου προς πώληση ή προς ενοικίαση. Τα γραφήματα στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας δείχνουν πόση από την περιοχή που καταλαμβάνεται από τον εξωτερικό τοίχο με παραδοσιακούς τρόπους κατασκευής μπορεί να μετατραπεί σε χρησιμοποιήσιμο, παραγωγικό χώρο χρησιμοποιώντας το Knauf Exterior Wall. Ομοίως, η ταχεία κατασκευή σημαίνει ότι τα κεφάλαιο απο την πώληση - ή επένδυση ενοικίασης - μπορεί να επιτευχθεί πιο γρήγορα από ό, τι με τις παραδοσιακές μεθόδους κατασκευής.

Διαφορά στο πάχος του τοίχου Knauf Exterior Wall σε σύγκριση με τις παραδοσιακές λύσεις *

Γρήγορα, Εύκολα, Αποτελεσματικά

Η εγκατάσταση του Knauf Exterior Wall είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Τα εξαρτήματά του είναι ελαφριά και εύχρηστα και λόγω του σύντομου χρόνου εγκατάστασης και του γρήγορου κλεισίματος του κελύφους του κτιρίου, η κατασκευή είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξάρτητη από τις καιρικές συνθήκες και οι εσωτερικές εργασίες μπορούν να ξεκινήσουν νωρίτερα από ό, τι στις συμβατικές μεθόδους κατασκευής.

Επιτάχυνση της κατασκευής

Η κατασκευή του κτιρίου μπορεί να Ολοκληρωθεί γρηγορότερα, αμέσως μετά την επεξεργασία των επιφανειών και πολύ νωρίτερα από ό, τι με συμβατικές μεθόδους όπως τούβλο και μπλοκ. Ως αποτέλεσμα, οι εσωτερικές εργασίες (συμπεριλαμβανομένης της επίστρωσης και της τοποθέτησης κουφωμάτων και μόνωσης) μπορούν να προχωρήσουν ταυτόχρονα με το εξωτερικό φινίρισμα, με αποτέλεσμα μια πιο αποτελεσματική κατασκευή.

Βέλτιστος σχεδιασμός, ελάχιστη επίπτωση

Στο σημερινό οικοδομικό περιβάλλον, υπάρχει μια προσπάθεια μείωσης των επιπτώσεων του κτιρίου στην ανθρώπινη υγεία και το φυσικό περιβάλλον. Αυτό πρέπει να εξεταστεί σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, από το σχεδιασμό έως την κατασκευή, τη χρήση, την ανακαίνιση και την κατεδάφιση. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορεί να επιτευχθεί και οι λύσεις Knauf Exterior Wall προσφέρουν δυνατότητες σε κάθε περίπτωση.

 • Ενεργειακή απόδοση και μείωση CO2
 • Αποτελεσματικά υλικά και μείωση αποβλήτων

Με 70% λιγότερο βάρος και με 30% λιγότερες εκπομπές CO2 ανά m2 κατά την διάρκεια παραγωγής, οι KAW αφήνουν σημαντικά μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα σε σχέση με τις συμβατικές τοιχοποιίες

Μηχανικές ιδιότητες

Η Knauf Exterior Wall σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα κτίρια που θέλετε, με τα χαρακτηριστικά που ζητάτε και τη διασφάλιση ποιότητας που χρειάζεστε.

 • Προστασία από την υγρασία
 • Πυραντοχή
 • Ηχομόνωση
 • Θερμομόνωση
 • Αντισεισμική προστασία

Πλεονεκτήματα με μια ματιά

 • Εξοικονόμηση

  Εξοικονόμηση

  Τα συστήματα ΚΕW καλύπτουν κάθε απαιτούμενη επίδοση σε σχέση με την εξοικονόμηση ενέργειας κάθε κατασκευής
 • Πυραντοχή

  Πυραντοχή

  Με την κατάλληλη επιλογή των υπόλοιπων σανίδων, μπορούμε να πετύχουμε την απαιτούμενη πυροπροστασία σε κάθε κατασκευή
 • Αρχιτεκτονική ελευθερία

  Αρχιτεκτονική ελευθερία

  Ασύγκριτη ελευθερία σχεδιασμού με κοίλα και κυρτά σχήματα με την χρήση των KEW, καθώς η τσιμεντοσανίδα μπορεί να καμπυλώσει με ακτίνα καμπύλωσης έως 1m
 • Τελικό φινίρισμα

  Τελικό φινίρισμα

  Πολλές επιλογές τελικής επιφάνειας, όπως κάλυψη με έγχρωμο σοβά, χρώμα ή φυσικό λίθο/διακοσμητικό τούβλο
 • Βιωσιμότητα

  Βιωσιμότητα

  Με 70% λιγότερο βάρος και με 30% λιγότερες εκπομπές CO2 ανά m2 κατά την διάρκεια παραγωγής, οι KAW αφήνουν σημαντικά μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα σε σχέση με τις συμβατικές τοιχοποιίες
 • Μεγαλύτεροι ωφέλιμοι χώροι

  Μεγαλύτεροι ωφέλιμοι χώροι

  Εξαιτίας τους μικρούς τους πάχους, με την χρήση των KEW μπορούμε να έχουμε έως και 3% περισσότερο ωφέλιμο χώρο σε σχέση με τις συμβατικές τοιχοποιίες
 • Ιδανικοί για ανακαινίσεις

  Ιδανικοί για ανακαινίσεις

  Με βάρος περίπου 75 kg/m2 αποτελούν την ιδανική λύση σε περιπτώσεις ανακαινίσεις παλαιών κατασκευών

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΩΝ

 • ΣΥΣΤΗΜΑ W384 - Μονός μεταλλικός σκελετός

  ΣΥΣΤΗΜΑ W384 - Μονός μεταλλικός σκελετός

 • ΣΥΣΤΗΜΑ W388 - Διπλός μεταλλικός σκελετός

  ΣΥΣΤΗΜΑ W388 - Διπλός μεταλλικός σκελετός

 • ΣΥΣΤΗΜΑ W682 - Εξωτερική επένδυση

  ΣΥΣΤΗΜΑ W682 - Εξωτερική επένδυση

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

 • Τεχνικό εγχειρίδιο

  Τεχνικό εγχειρίδιο

  Συστήματα Εξωτερικής Τοιχοποιίας KNAUF AQUAPANEL

  Συγκεντρώσαμε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τις εξωτερικές τοιχοποιίες KNAUF AQUAPANEL σε ένα εγχειρίδιο
  Κατεβάστε το έντυπο
 • Επικοινωνία

  Επικοινωνία

  Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη για το έργο σας ; Επικοινωνήστε μαζί μας

ΕΡΓΑ

 • ΕΡΓΟ 1

  ΕΡΓΟ 1

 • ΕΡΓΟ 2

  ΕΡΓΟ 2