Knauf Knauf
Weiter

Ελλάδα Σεπτέμβριος 2011

Εκπαίδευση

Σεμινάριο AMF

Εκπαιδευτικό σεμινάριο επισκέψιμων οροφών AMF στη Γερμανία

Από την ίδρυση της εταιρείας έχουν διεξαχθεί πολλά εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό, σε εγκαταστάσεις του ομίλου της Knauf σε όλη την Ευρώπη, με σκοπό την πληρέστερη εκπαίδευση του τεχνικού κόσμου.

Για το 2011 προγραμματίστηκαν δύο εκπαιδευτικά ταξίδια στην Γερμανία. Το πρώτο σεμινάριο είχε ως θέμα τα «Συστήματα τσιμεντοσανίδας Aquapanel» και διεξήχθη στις 25-27 Μαΐου στο Μόναχο με τη συμμετοχή 19 Ελλήνων μηχανικών.

Το δεύτερο σεμινάριο έχει ως θέμα τα «Συστήματα επισκέψιμων οροφών AMF» και απευθύνεται αποκλειστικά σε αρχιτέκτονες και μηχανικούς. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει θεωρητική εκπαίδευση στα συστήματα από τους εξειδικευμένους μηχανικούς του ομίλου Knauf και επισκέψεις σε έργα αναφοράς και στις εγκαταστάσεις παραγωγής των προϊόντων. Θα διεξαχθεί στις 5-7 Οκτωβρίου στο Grafenau στην Γερμανία και θα το παρακολουθήσουν 10 Έλληνες μηχανικοί.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής όσον αφορά τα σεμινάρια που διοργανώνει η εταιρεία μας στο εξωτερικό επιλέξτε εδώ .

Upgrade
 • Upgrade

Upgrade - αναβαθμίστε με τους ειδικούς

Στο προηγούμενο τεύχος του Newsletter είχαμε αναφερθεί εκτενώς στο πρόγραμμα «Upgrade, αναβαθμίστε με τους ειδικούς», το οποίο στοχεύει στην ενημέρωση του καταναλωτή για τις λύσεις εσωτερικής και εξωτερικής θερμομόνωσης και ανακαίνισης που παρέχει η Knauf.

Μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί πάρα πολλές παρουσιάσεις στις εγκαταστάσεις των εμπορικών μας συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και συνεχίζουν.

Μπορείτε να βρείτε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των παρουσιάσεων Upgrade στην περιοχή σας και να δηλώσετε συμμετοχή μέσω internet επιλέγοντας εδώ.

Σεμινάρια στην Αμφιλοχία
 • Σεμινάρια στην Αμφιλοχία

Σεμινάρια εκπαίδευσης στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Αμφιλοχία

Το πρώτο 6μηνο του 2011 πραγματοποιήθηκαν 13 εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Αμφιλοχία με τη συμμετοχή 216 τεχνιτών και μηχανικών όλων των ειδικοτήτων. Τα σεμινάρια ήταν διάρκειας 3 ημερών και αφορούσαν τα ακόλουθα τεχνικά θέματα:

1. Εσωτερικές τοιχοποιίες ξηράς δόμησης

2. Εσωτερικές οροφές ξηράς δόμησης

3. Έτοιμοι σοβάδες & Thermoprosopsis

4. Aquapanel & Thermoprosopsis

5. Τεχνικό - εμπορικό για στελέχη πωλήσεων

Η συντριπτική πλειοψηφία των συμμετεχόντων έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για σεμινάρια εκπαίδευσης με θέματα που αφορούσαν εξωτερική και εσωτερική θερμομόνωση κτιρίων καθώς και ανακαίνιση όψεων με διακοσμητικά επιχρίσματα και τσιμεντοσανίδες.

Τα σεμινάρια εκπαίδευσης Knauf στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Αμφιλοχία συνεχίζονται και για το υπόλοιπο έτος σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα βρείτε εδώ.

Δηλώστε συμμετοχή, οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τα νέα της αγοράς

Αιτήσεις 191 δήμων για το πρόγραμμα "Εξοικονομώ"

Συνολικά 191 δήμοι υπέβαλαν πρόταση υπαγωγής στο Πρόγραμμα «Εξοικονομώ» ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η αξιολόγηση της πρώτης φάσης της δράσης.

Το πρόγραμμα αφορά στην εφαρμογή δράσεων και αποδεδειγμένων καλών πρακτικών για τη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης στο αστικό περιβάλλον, με έμφαση στον κτιριακό τομέα (δημόσια κτίρια) και την αναβάθμιση κοινόχρηστων χώρων των Δήμων.

Τα στοιχεία για τον προϋπολογισμό και τη δημόσια δαπάνη των προτάσεων τους δεν είναι προς το παρόν διαθέσιμα, καθόσον τα εν λόγω στοιχεία βρίσκονται σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο ο οποίος θα ανοιχθεί σε επόμενο στάδιο αξιολόγησης σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Όσον αφορά στους λόγους καθυστέρησης της έναρξης των διαδικασιών αξιολόγησης των προτάσεων που έχουν υποβληθεί από τους δήμους, από πλευράς του υπουργείου διευκρινίστηκε ότι απαιτήθηκε τροποποίηση και συμπλήρωση του θεσμικού πλαισίου του Προγράμματος «Εξοικονομώ», αλλαγές που αφορούν στην εκχώρηση αρμοδιοτήτων διαχείρισης στους ΟΤΑ, στη συγκρότηση της Κεντρικής Επιτροπής Αξιολόγησης αλλά και στη συγκρότηση του Μητρώου Αξιολογητών του Προγράμματος «Εξοικονομώ».

Λόγω αυτής της καθυστέρησης, ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής απέστειλε στους ΟΤΑ επιστολή με την οποία τους καλεί να επιβεβαιώσουν ότι εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ». Με τη συγκεκριμένη επιστολή ζητήθηκε από τους ΟΤΑ να συμπεριλάβουν, κατά την κατάρτιση του προϋπολογισμού τους, επιβεβαίωση της δέσμευσης για την καταβολή της ίδιας συμμετοχής στο Πρόγραμμα.

Χωρίς άδεια εργασιών μικρής κλίμακας το «Εξοικονόμηση κατ΄ οίκον»

Χωρίς την υποχρέωση έγκρισης εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας θα εκτελούνται οι παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας που εκτελούνται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κατοικιών στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον», σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Περιβάλλοντος.

Η νεώτερη απόφαση του ΥΠΕΚΑ προβλέπει ότι δεν θα απαιτείται ούτε έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας για το «Εξοικονόμηση κατ' Οίκον», με δύο γενικές προϋποθέσεις:

 • Ότι δεν παραβιάζονται οι πολεοδομικές διατάξεις και τα οικόπεδα, τα γήπεδα ή τα κτίσματα στα οποία γίνονται οι εργασίες δεν βρίσκονται σε δάσος, ρέμα, αιγιαλό παραλία, αρχαιολογικό χώρο, περιοχή απολύτου προστασίας, κοινόχρηστο χώρο, κτίρια που δεν έχουν μη διανοιγμένη παρόδια στοά και δεν είναι ρυμοτομούμενα ή στατικά επικίνδυνα.
 • Ότι εφόσον θίγονται δικαιώματα συνιδιοκτησίας εξασφαλίζεται η σχετική συναίνεση με ευθύνη των ενδιαφερομένων.

Το ΥΠΕΚΑ επικαλείται στη σχετική απόφαση την ανάγκη διευκόλυνσης και επίσπευσης της εκτέλεσης των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ' οίκον» καθώς και τη μεγάλη σημασία υλοποίησης ολοκληρωμένων παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας στον οικιακό κτηριακό τομέα για τη μείωση των ενεργειακών αναγκών των κτηρίων, των εκπομπών ρύπων που συμβάλλουν στην επιδείνωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και την επίτευξη καθαρότερου περιβάλλοντος.

Χορηγία Knauf στις «Πράσινες Γειτονιές»

Η Knauf ανταποκρίθηκε στην «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος» που ανακοινώθηκε από το ΚΑΠΕ σε εταιρείες ή επαγγελματικούς συνδέσμους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων «Πράσινες Γειτονιές» και υπέβαλε συγκεκριμένη πρότασή για την χορηγία του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης “Knauf THERMOPROSOPSIS” για την θερμομόνωση της εξωτερικής τοιχοποιίας τους ενός από τα τέσσερα κτίρια που περιβάλλονται από τους δρόμους Σίφνου, Σμύρνης, Βουτένης, Κολοκυθά του Δήμου Αγιάς Βαρβάρας. Πρόκειται για τέσσερα όμοια κτήρια που περιβάλλουν ακάλυπτο χώρο (πλατεία) και κάθε ένα από αυτά είναι τετραώροφο (ισόγειο και τρεις υπέργειους ορόφους) και διαθέτει δεκαέξι διαμερίσματα.

Η πρόταση έγινε δεκτή και υπογράφηκε σχετική συμφωνία με τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας ενώ οι εργασίες θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθούν οι σχετικές μελέτες.

Μέσω του πρόγραμματος ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων «Πράσινες Γειτονιές», η Knauf συμμετέχει στο πρώτο Ελληνικό κτιριακό έργο μηδενικής ενεργειακής

κατανάλωσης. Θα υπάρχει συνεχής κοινοποίηση των αποτελεσμάτων για τρία τουλάχιστον χρονιά του έργου με αναφορά στην απόδοση του συστήματος “Knauf THERMOPROSOPSIS” και αξιολόγηση της απόδοσης του σε πραγματικές συνθήκες.

Με αφορμή την χορηγία μας εκφράσαμε προς το ΚΑΠΕ την πρόθεσή μας να προσφέρουμε αντίστοιχες χορηγίες σε έργα που θα προταθούν από πλευράς του η λύση της εσωτερικής θερμομόνωσης με γυψοσανίδες και μονωτικό υλικό όντας ισότιμη, ισοδύναμη και εφάμιλλη με τη λύση της εξωτερικής θερμομόνωσης.

Τα νέα της Knauf

Γιορτή Ιππικού Ομίλου
 • Γιορτή Ιππικού Ομίλου

Η Knauf στηρίζοντας την ελληνική παράδοση, ήταν για ακόμη μία φορά χορηγός στην ετήσια γιορτή του Ιππικού Ομίλου Κατούνας.

Η γιορτή πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχή φορά, στις 29 Μαϊου 2011 στην θέση Νίσσα, λίγο έξω από την Κατούνα ,σε ενα πανέμορφο τοπίο ,γεμάτο πράσινο , πανύψηλα αιωνόβια πλατάνια και τρεχούμενα νερά.

Οι 7.000 και πλέον παρευρισκόμενοι πέρασαν μία πολύ ευχάριστη ημέρα με χορούς και τραγούδια κάτω απο τους ήχους ζώντανης παραδοσιακής μουσικής, βόλτες με τα άλογα του Ομίλου, και μύηση στην τέχνη του καλιγώματος και άλλων παραδοσιακών τεχνών και επαγγελμάτων σχετικά με το άλογο.

Επίσης, ψήθηκαν 120 προβατίνες και προσφέρθηκαν και άλλα ντόπια εδέσματα τα οποία είχαν ετοιμάσει εθελοντές της διοργάνωσης.

Social media - Follow us

Μπορείτε να ενημερώνεστε πλέον για όλα τα τρέχοντα νέα της εταιρείας μας αλλά και του ευρύτερου κατασκευαστικού χώρου μέσω των χώρων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, YouTube & Linkedin).

Ακολουθείστε μας στο Facebook και το Twitter και μάθετε πριν από όλους για νέα προϊόντα, εκπαιδευτικά σεμινάρια, εκδηλώσεις και πολλά άλλα γεγονότα σχετικά με την εταιρεία μας.

Συζητήστε μαζί μας και με τους υπόλοιπους φίλους των σελίδων μας για θέματα σχετικά με την κατασκευή που σας αφορούν.

Δείτε όλα τα video του ομίλου Knauf που σας προτείνουμε στο YouTube και μάθετε που χρησιμοποιούνται, τι προσφέρουν και πως τοποθετούνται τα συστήματά μας.

Ενημερωθείτε για την εταιρεία μας, για θέματα επαγγελματικού περιεχομένου και συμμετάσχετε σε συζητήσεις σχετικά με τον επαγγελματικό σας χώρο στο Linkedin.

Like us @ Facebook

Retweet us @ Twitter

Subscribe @ YouTube

Follow us @ Linked in

Ο μαραθωνοδρόμος
 • Ο μαραθωνοδρόμος
 • Ο μαραθωνοδρόμος

Ο Παναγιώτης Μαλτέζος είναι ένας από τους εκπαιδευτές της εταιρίας μας στο Εκπαιδευτικό Κέντρο στο Στάνο Αμφιλοχίας, αλλά και εξαιρετικός αθλητής.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου 2010 έτρεξε για πρώτη φορά στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ο οποίος ήταν μία διαδρομή 30 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Μαβίλη. Τερμάτισε στην θέση 113 , από τους 750 τερματίσαντες αθλητές και αθλήτριες, με χρόνο 2 ώρες και 22 λεπτά.

Ασταμάτητος από κει και πέρα, συνεχίζει μία εβδομάδα αργότερα, με τον Άκτιο Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21 χιλιομέτρων, με αφετηρία στο Άκτιο και τερματισμό την Βόνιτσα. Τερμάτισε στην θέση 30 από τους 70 τερματίσαντες, με χρόνο 1 ώρα και 36 λεπτά .

Στα τέλη Οκτωβρίου 2010 έλαβε μέρος στον Επετειακό Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών, 42,192 χιλιόμετρα, όπου τερμάτισε στην θέση 2.195 από τους 12.500 τερματίσαντες , με χρόνο 3 ώρες και 53 λεπτά.

Στις 13 Μαρτίου 2011 έλαβε μέρος στον Ημιμαραθώνιο Βουνού στο Πήλιο, μια διαδρομή 24.500 χιλιομέτρων με αφετηρία και τερματισμό την Αγριά Βόλου. Τερμάτισε στην θέση 17 από τους 112 τερματίσαντες, με χρόνο 2 ώρες και 40 λεπτά.

Στις 20 Μαρτίου 2011 έλαβε μέρος στον Ημιμαραθώνιο Αγρινίου , 21,1 χιλιομέτρων, με αφετηρία το χωριό Δογρί και τερματισμό την κεντρική πλατεία Αγρινίου. Τερμάτισε στην θέση 60, από τους 300 τερματίσαντες, σε χρόνο 1 ώρα και 36 λεπτά.

Στις 16 Απριλίου 2011 έλαβε μέρος στον 65o ΔPOMO ΘYΣIAΣ MEΣOΛOΓΓIOY 2011, 10 χιλιομέτρων. Η εκκίνηση ήταν λίγο έξω από το Μεσολόγγι, στο μοναστήρι του Αγίου Συμεών, και ο τερματισμός στον Κήπο των Ηρώων στο Μεσολόγγι. Τερμάτισε στην θέση 52 από τους 250 τερματίσαντες, με χρόνο μόλις , 39 λεπτά.

Στις 29 Μαϊου 2011 έλαβε μέρος στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Λευκάδας, 21,100 χιλιομέτρων, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία στο κέντρο της Λευκάδας. Τερμάτισε στην θέση 81 απ’ο τους 380 τερματίσαντες, με χρόνο 1 ώρα και 39 λεπτά.

Στις 24 Ιουλίου 2011 έλαβε μέρος στον Μαραθώνιο Βουνού στο Ζαγόρι, 43,200 χιλιομέτρων, με αφετηρία το πέτρινο γεφύρι του Κόκορη και τερματισμό το χωριό Καπέσοβο. Τερμάτισε στην θέση 50 από τους 200 τερματίσαντες, με χρόνο 6 ώρες και 39 λεπτά.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2011 θα συμμετάσχει στον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων 30 χιλιομέτρων και στις 01 Οκτωβρίου 2011 θα συμμετάσχει στον Άκτιο Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21 χιλιομέτρων. Η χρονιά θα κλήσει με την συμμετοχή του στις 13 Νοεμβρίου 2011 στον Επετειακό Κλασσικό Μαραθώνιο Αθηνών, 42,192 χιλιομέτρων. Ευχόμαστε ολόψυχα στον συνάδελφό μας υγεία και κάθε επιτυχία.

Τεχνικά νέα & καινοτομίες

Knauf ίσον ποιότητα
 • Knauf ίσον ποιότητα
 • Knauf ίσον ποιότητα
 • Knauf ίσον ποιότητα

Στο εργοστάσιο στην Αμφιλοχία, η Knauf παράγει, πλήρη σειρά ειδικά σχεδιασμένων μεταλλικών προφίλ, γωνιοκράνων και εξαρτημάτων υπό τις πιο σύγχρονες και αυτοματοποιημένες μεθόδους παραγωγής.

Μεταλλικά προφίλ: Η Κnauf παράγει πλήρης σειρά Profil και Amfil ορθοστάτες, στρωτήρες, περιμετρικά και οδηγούς οροφής που διευκολύνουν και τυποποιούν τις κατασκευές τοίχων, οροφών και επενδύσεων με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες.

Γωνιόκρανα: Παράγονται τα γωνιόκρανα προστασίας άκρων γυψοσανίδας, γωνιόκρανα σοβά, οδηγοί σοβατίσματος και γωνιόκρανα απόληξης σοβά.

Εξαρτήματα: Η Knauf παράγει ειδικά μελετημένα μεταλλικά εξαρτήματα που απλοποιούν και τυποποιούν τις κατασκευές. Μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι η συνεργασιμότητα που εξασφαλίζει τη σταθερή και ασφαλή σύνδεση των μεταλλικών προφίλ μεταξύ τους.

Τέλος παράγονται τα καμπυλωτά προφίλ για τις οροφές καθώς και τα Aquaprofil, είδη τα οποία παράγονται από πρώτη ύλη με υψηλή αντιδιαβρωτική προστασία.

Ποιοτικός έλεγχος προφίλ: Η παραγωγή των προφίλ γίνεται με πρώτη ύλη από χάλυβα με γαλβάνισμα εν θερμώ κατηγορίας Ζ140.

 • ριν τη παραγωγή ελέγχεται κάθε παρτίδα πρώτης ύλης.
 • Κατά την παραγωγή ελέγχονται τα Προφίλ που παράγονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN-14195.
 • Φέρουν πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και σήμανση CE που σημαίνει την ασφάλεια χρήσης του προϊόντος.

Νέα τεχνικά φυλλάδια

Νέα τεχνικά φυλλάδια W11 & D11

Τα τεχνικά φυλλάδια μας "W11 Συστήματα Τοιχοποιών με γυψοσανίδες" και "D11 Συστήματα Οροφών με γυψοσανίδες" έχουν ανανεωθεί και μπορείται να τα κατεβάσετε εδώ .

Color Concept
 • Color Concept

Νέα βεντάλια Knauf Color Concept

Με την νέα σειρά Color Concept η Knauf προσφέρει ένα εκτενές σύστημα αποχρώσεων για παστοειδή διακοσμητικά τελικά επιχρίσματα και για χρώματα με οργανικά και ανόργανα πιγμέντα (χρωστικές ουσίες). Πλέον τα εξαιρετικής ποιότητας υλικά ADDI, CONNI, AUTOL, FASERFARBE εκτός από την προστασία από την εξωτερικά εισερχόμενη υγρασία και τις ρηγματώσεις προσφέρουν και λαμπερούς συνδυασμούς χρωμάτων προσαρμοσμένους στις σύγχρονες απαιτήσεις και στις κλιματικές συνθήκες τις χώρας μας. Είτε πρόκειται για ιδανικούς για την Ελληνική πραγματικότητα απαλούς φωτεινούς τόνους είτε για έντονες χρωματικές επιλογές η προστασία από το ξεθώριασμα, την έντονη ηλιακή ακτινοβολία και το ξεφλούδισμα, είναι δεδομένα που κάνουν την νέα σειρά Knauf Color Concept να ξεχωρίζει.

Τα υλικά αυτά παράγονται με τις καλύτερες γερμανικές συνταγές και είναι ιδανικά για όψεις που είναι εκτεθειμένες σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και χρειάζεται να παραμείνουν για περισσότερο χρόνο καθαρές. Οι νέες αποχρώσεις της σειράς Knauf Color Concept έχουν μεγάλη σταθερότητα, χαρακτηριστική οπτική και συνδυάζονται άριστα με την μεγάλη ποικιλία σε διαφορετικές τεχνοτροπίες (τριφτό, γραφιάτο) και κοκκομετρίες των υλικών μας.

Συνδυάστε τις αποχρώσεις αυτές σε κτίρια κατασκευασμένα με τον συμβατικό τρόπο δόμησης (επάνω σε εξωτερικούς τσιμεντοσοβάδες), σε κτίρια που εφαρμόζεται το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Knauf THERMOPROSOPSIS, αλλά και σε κτίρια που ανακαινίζονται με την εφαρμογή του αντιρηγματικού συστήματος Knauf.

Προμηθευτείτε τώρα τη νέα βεντάλια της σειράς Knauf Color Concept που σας δίνει την δυνατότητα να υλοποιείτε μια ξεχωριστή αντίληψη σχεδιασμού, με την αρμονία που προσφέρουν τα διακοσμητικά τελικά επιχρίσματα και χρώματα.

Έργα αναφοράς

Εθνικό Θέατρο
 • Εθνικό Θέατρο

Επωνυμία: Εθνικό Θέατρο, Αγ. Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα

Αρχιτέκτονας: STUDIO 75

Κατασκευή: ΘΟΛΟΣ Α.Ε.

Ακουστική μελέτη: Gottfried Schubert

Εργασίες ξηράς δόμησης: Bauen, Α.Γράψας

Πληροφορίες: Στο έργο εφαρμόστηκαν τα παρακάτω συστήματα Knauf.

 • Ηχομονωτικοί τοίχοι μεγάλου ύψους GH Accoustique με ινογυψοσανίδες Vidiwall
 • Εξωτερικοί τοίχοι τσιμεντοσανίδας Aquapanel με διακοσμητικά επιχρίσματα Thermoprosopsis - Addi
 • Εσωτερικά χωρίσματα και οροφές γυψοσανίδων Knauf
 • Ειδικές θυρίδες Knauf Alutop

Media Strom
 • Media Strom

Επωνυμία: Media Strom, Μαρκόπουλο Αττικής

Μελέτη - Κατασκευή: ACRM AE

Εργασίες ξηράς δόμησης: Dorel Bivol

Πληροφορίες: Στο έργο εφαρμόστηκαν τα παρακάτω συστήματα Knauf.

 • Δάπεδα Knauf GifaFloor για τη δημιουργία κερκίδων στο αμφιθέατρο του εργοστασίου
 • Χωρίσματα και οροφές γυψοσανίδων Knauf

ΚΤΕΟ Σύρου
 • ΚΤΕΟ Σύρου

Επωνυμία: Ι. ΚΤΕΟ Σύρου ΕΠΕ

Μελέτη - επίβλεψη: Πλανάκης Πέτρος, Αρχιτέκτων Μηχανικός

Εργασίες ξηράς δόμησης: Διαμόρφωση Χώρων, Δουλφής Σπ. - Ντόκας Γ.

Πληροφορίες: Στο έργο εφαρμόστηκαν τα παρακάτω συστήματα Knauf.

 • Εξωτερικοί τοίχοι τσιμεντοσανίδας Aquapanel με διακοσμητικά επιχρίσματα Thermoprosopsis - Addi
 • Χωρίσματα και οροφές γυψοσανίδων Knauf