Εκπαίδευση τεχνιτών

Η εκπαίδευση για την Knauf αποτελεί μια από τις πολυτιμότερες αξίες της. Από την ίδρυση της εταιρείας το 1991 η ανάπτυξή της στην Ελληνική αγορά βασίστηκε στην εκπαίδευση των τεχνιτών με γνώμονα την αποδοτικότερη χρήση και την αρτιότερη εφαρμογή των συστημάτων δόμησης που παράγει.

Οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Knauf Γυψοποιία Α.Β.Ε.Ε. έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε ο εκπαιδευόμενος να απορροφά τα μέγιστα, στον ελάχιστο απαιτούμενο χρόνο και με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Οι τεχνίτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε πολυήμερα σεμινάρια που διεξάγονται στα εκπαιδευτικά μας κέντρα στην Αμφιλοχία και στο Βόλο.

Η εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυλώνα της ανάπτυξης της Knauf και στην Κύπρο. Με την ίδρυση της εταιρείας Knauf Κύπρου η ανάπτυξή της στην Κυπριακή αγορά βασίστηκε στην εκπαίδευση του τεχνικού κόσμου, των συνεργατών, του τελικού καταναλωτή και των στελεχών της με γνώμονα την αποδοτικότερη χρήση και την αρτιότερη εφαρμογή των συστημάτων δόμησης που παράγει.

Εκπαιδευτικό κέντρο Αμφιλοχίας

Στις εγκαταστάσεις του εκπαιδευτικού μας κέντρου στην Αμφιλοχία διεξάγονται από το 1993 με μεγάλη επιτυχία κύκλοι εκπαιδευτικών σεμιναρίων για μηχανικούς, στελέχη πωλήσεων και τεχνίτες εφαρμογής. Το εκπαιδευτικό κέντρο απαρτίζεται από 3 μόνιμους τεχνικούς εκπαίδευσης, έχει ξεχωριστούς χώρους θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα δείγματα, τα υλικά των συστημάτων δόμησης καθώς και τον απαραίτητο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό. Από το 2005 η εκπαιδευτική διαδικασία έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008.

Διεξάγονται συνολικά πέντε τύποι σεμιναρίων.

Κάθε σεμινάριο στοχεύει στην αναλυτική παρουσίαση, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, των πιστοποιημένων συστημάτων δόμησης Κnauf καθώς και των καινοτομικών προϊόντων της, δίνοντας τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εμβαθύνουν σε τεχνικές λεπτομέρειες. Είναι σχεδιασμένα με στόχο να επιτυγχάνεται ισορροπημένος συνδυασμός μεταξύ θεωρίας και πρακτικής εφαρμογής, διατηρώντας έτσι ζωντανό το ενδιαφέρον του εκπαιδευομένου καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής τους. Η πρακτική εφαρμογή περιλαμβάνει την κατασκευή των συστημάτων Knauf από τους ίδιους τους συμμετέχοντες.

Για να δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια και να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε εδώ.

Εκπαιδευτικό κέντρο Θεσσαλονίκης

Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας μας στη Σίνδο και απαρτίζεται από 2 μόνιμους τεχνικούς εκπαίδευσης και πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές των σύγχρονων εκπαιδευτηρίων του ομίλου Knauf.

Θα διεξάγονται όλοι οι κύκλοι σεμιναριών που διεξάγονται και στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στην Αμφιλοχία με σκοπό να καλύψουμε την εκπαίδευση των τεχνιτών της Β. Ελλάδας.

Για να δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια και να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε εδώ.

Εκπαιδευτικό κέντρο Βόλου

Επενδύουμε στην εκπαίδευση και επεκτείνουμε τις εκπαιδευτικές μας εγκαταστάσεις στο νέο υπερσύγχρονο εργοστάσιο παραγωγής συστημάτων Aquapanel® της Knauf Aquapanel στο Βόλο.

Το σεμινάριο αυτό στοχεύει στην εκμάθηση και κάλυψη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εφαρμογή συστημάτων δόμησης με τσιμεντοσανίδες Aquapanel® και απευθύνεται σε έμπειρους επαγγελματίες κατασκευαστές συστημάτων ξηράς δόμησης που επιζητούν τεχνική εκπαίδευση για το σχεδιασμό, επίβλεψη και κατασκευή εξωτερικών τοιχοποιιών ξηράς δόμησης και θερμομόνωσης κτηρίων.

Για να δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια και να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε εδώ.

Εκπαιδευτικό κέντρο Κύπρου

Το εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας μας στην Κύπρο αναβαθμίζεται με στόχο να καλύψει το αυξημένο ενδιαφέρον του τεχνικού κόσμου για τα συστήματα δόμησης της Knauf και της SAKRET ZEIPEKKIS. Το νέο εκπαιδευτικό κέντρο στεγάζεται στις εγκαταστάσεις μας στην εταιρεία SAKRET ZEIPEKKIS, στη Λεμεσσό, δίπλα στο Τσιμεντοποιίο Μονής στην Κύπρο και απαρτίζεται από δύο μόνιμους τεχνικούς εκπαίδευσης, έχει ξεχωριστούς χώρους θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα δείγματα, τα υλικά των συστημάτων δόμησης καθώς και τον απαραίτητο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό.

Στο εκπαιδευτικό κέντρο διεξάγονται τα παρακάτω σεμινάρια. Για να δείτε τα προγραμματισμένα σεμινάρια και να δηλώσετε συμμετοχή επιλέξτε εδώ.