Ολοκληρωμένες λύσεις θερμομόνωσης

Συστήματα θερμομόνωσης Knauf

Γιατί θερμομόνωση Knauf;

Επιλέγουμε συστήματα θερμομόνωσης Knauf για

  • Ολοκληρωμένη, πιστοποιημένη θερμομόνωση και ενεργειακή αναβάθμιση.

Εξοικονόμηση ενέργειας και σημαντική μείωση των δαπανών θέρμανσης και δροσισμού

  • Γρήγορη, οικολογική ανακαίνιση και εκσυγχρονισμό.

Με οικολογική συνείδηση για αναβάθμιση της ζωής και παροχή θερμικής άνεσης και λειτουργικότητας στην κατοικία

  • Βέλτιστη επένδυση χρημάτων.

Γρήγορες, εύκολες και οικονομικές λύσεις, με αντοχή στο χρόνο, για τον εκσυγχρονισμό του ακινήτου και την αύξηση της εμπορικής του αξίας

Για κάθε ανάγκη η κατάλληλη λύση!

Είναι καλό να μπορούμε να επιλέγουμε γιατί όταν υπάρχει επιλογή μπορείς να έχεις πραγματικές εναλλακτικές λύσεις και να βρίσκεις αυτό που σου ταιριάζει. Το ίδιο ισχύει και με τις λύσεις θερμομόνωσης Knauf. Η κάθε μία έχει διαφορετικά πλεονεκτήματα για να εξυπηρετεί διαφορετικές ανάγκες.

Εσωτερική θερμομόνωση για τοίχους με πανέλα Knauf InTherm

Το έτοιμο θερμομονωτικό πανέλο Knauf InTherm αποτελείται από άνθυγρη γυψοσανίδα και θερμομονωτική πλάκα γραφιτούχου διογκωμένου πολυστυρενίου EPS 80 με λ=0,031 W/m.K, ή διογκωμένου πολυστυρένιου EPS 80 με λ=0,036 W/m.K. Η εσωτερική θερμομόνωση Knauf είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για παλαιές κατοικίες όπου γρήγορα, καθαρά και με χαμηλό κόστος μπορεί να βελτιωθεί καθοριστικά η θερμομονωτική αξία του κτιρίου. Σε αρκετές περιπτώσεις η εσωτερική θερμομόνωση δίνει λύσεις σε αμόνωτα κτίρια που βρίσκονται στα κέντρα των πόλεων ενώ υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής της σε μεμονωμένους χώρους των κατοικιών (π.χ. παιδικό δωμάτιο, καθιστικό). Επίσης, λόγω της γρήγορης θέρμανσης ή δροσισμού του χώρου, αφού το μονωτικό βρίσκεται στην εσωτερική πλευρά του τοίχου, ενδείκνυται ιδιαίτερα για εξοχικές κατοικίες και κτίρια γραφείων.

Εξωτερική θερμομόνωση για τοίχους και πιλωτές Knauf Thermoprosopsis

Κατά την εφαρμογή του συστήματος δόμησης Knauf Thermoprosopsis επικολλώνται θερμομονωτικές πλάκες ειδικών προδιαγραφών, εξωτερικά στις όψεις των κτιρίων. Στη συνέχεια εφαρμόζονται υψηλής ποιότητας επιχρίσματα ενισχυμένα με κατάλληλο υαλόπλεγμα. Με την εξωτερική θερμομόνωση γίνεται εκμετάλλευση της θερμοχωρητικότητας των εξωτερικών τοίχων και είναι ιδανική λύση για νεόδμητα κτίρια κατοικιών και για υφιστάμενα κτίρια, που εκτός ενεργειακής αναβάθμισης, χρήζουν και εξωτερικής ανακαίνισης λόγω ξεφλουδισμένων χρωμάτων και ρηγματωμένων σοβάδων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το εμπορικό φυλλάδιο των συστημάτων εδω